søndag den 16. marts 2014

Pang Nang Chicken - Kylling i Grøn Karry

Jeg slæbte ca. 5 kg. forskellige karrypastaer med hjem da vi var i Thailand. For er der noget de kan, så er det at lave karrypasta og kokkerere med det.
Denne ret er inspireret af en ret der hedder Pang Nang Curry, som var det min kæreste vendte tilbage til gang på gang mens vi var i Thailand.



Opskrift:

1 Spsk. Olie
1 Spsk. Pang Nang Karrypasta(en anden lækker karrypasta kan også bruges)
2 Kyllingebrystfiléter
2 forårsløg - 2 cm. store stykker
1/4 Broccoli - Små buketter
2 Gulerødder - Tynde skiver
1 Rød Chili - Tynde skiver - Med eller uden kerne alt efter hvor stærk mad du kan lide
3 spsk. God Soyasauce eller østersauce
½ dl. Vand
1 tsk. Majsstivelse

Kyllingebrystfiléterne skæres i tynde skiver og steges i en meget varm pande eller wok, sammen med olie og karrypasta. 
Når kyllingen er næsten færdig steges grøntsagerne med til de er spøde og så blandes soya, vand og majsstivelse og kommes med i panden. Det hele røres sammen og serveres med ris eller nudler.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar