onsdag den 19. marts 2014

Cordon Bleu m. Frisk Pasta

Vi har fået Cordon Bleu, det er altså godt.. Mmm.. Til tilbehør fik vi frisk pasta m. røget skinke, basilikum og fløde.. Det var dejligt..




Opskrift:

2 Kyllinge brystfiléter
2 stk. Skinke eller Hamburgerryg
1 stk. Ost
1 Æg
½ dl. Mælk
1 dl. Rasp 
Margerine eller olie

250 g. Grov frisk Pasta
1 dl. Madlavningsfløde
100 g. Røget Skinke i tern(eller bacon) - ristet på en pande
1 Håndfuld Frisk Basilikum
Salt og Peber

En skive skinke eller hamburgerryg kommes rundt om en ½ skive ost.
Kyllingefiléterne skæres op i den ene side, så der er plads til at komme skinke og ost ind i filéten. 
Æg og mælk røres sammen, salt, peber og rasp røres sammen.
Den fyldte kyllingebrystfilét vendes først i æggemassen, derefter i raspen. Så skal filéten steges i olie eller margerine ved lav varme. Indtil kyllingen er gennemstegt. 

Pastaen koges efter anvisningen. Vandet hældes fra og pastaen kommes i en skål. Madlavningsfløde, skinke i tern, salt, peber og basilikum kommes i og det hele vendes sammen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar