mandag den 17. november 2014

Acapulco Chicken

I aften har vi været til kursus og var derfor sent hjemme. På sådan nogle dage er det dejligt med noget mad der nærmest laver sig selv :)




400 g. Kyllingebryst i grove stykker
1 Løg i skiver
1 spsk. Olie
1 ds. hakkede flåede Tomater
2 dl. Vand
1 Hønse Bouillonterning
2 tsk. Chili Pulver - alt efter hvor stærk man vi have retten
15 dråber Chilisauce
1 Peberfrugt - i tern
1 ds. Bønner - Vi brugte Butter beans
Salt og Peber
½ tsk. Sukker

Ris - Vi fik grove 
Tortilla Chips

Kyllingebrystet brunes i olien og løget kommes ved, det krydres med salt og peber. 
Når løget er blødt kommes krydderier, chilisauce, tomater, vand, peberfrugt, sukker og bouillonterning i panden og det hele koger sammen mens risene koger, ca. 20 min. 
Mens risene hviler(de sidste 5 min.) kommes bønnerne i og koger med blandingen.

Kyllingeretten serveres med chips, ris og evt. en lille salat. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar