mandag den 21. april 2014

Mexikansk inspireret kyllingelasagne

En veninde fra skolen fortalte mig for flere måneder siden om denne lækre kyllingelasagne og jeg fik lavet den for en måneds tid siden og her kommer så opskriften. Nøj hvor er den god, helt sikkert en genganger.



Opskrift:

1 spsk. Olivenolie
500 g. Kyllingebryst i tynde skiver
2 Løg i tynde skiver
2 ds. Flåede tomater
1 spsk. Tomatpuré
1 dl. Vand
Syltede Jalapenõs 
1 tsk. Chilisauce

Hvid sauce:

2 spsk. Margarine
2 spsk. Hvedemel
2 dl. Mælk
Vand

8-10 Tortillas
300 g. Revet ost

De strimlede kyllingbrystfiléter brunes på panden sammen med løg. Tomater, tomatpuré og vand kommes i panden. Jalapenõs hakkes i små stykker og tilsættes sammen med chilisaucen. Det hele koges godt sammen mens den hvide sauce laves.

Margarinen smeltes i en gryde og mel piskes i. Mælken røres i under omrøring, når al mælken er pisket i fortsættes der med vand indtil den ønskede konsistens er opnået, den skal være en smule tyk.

Lasagnen samles i lag som en almindelig lasagne, men med tortillas i stedet for pastaplader. Der sluttes af med et lags sauce og så drysses osten over.
- Jeg plejer at samle kyllingesaucen med den hvide sauce, det er lidt lettere. 
Det hele bages i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min. eller indtil osten er smeltet og lysebrun.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar