Hver gang vi får Spaghetti and meatballs ønsker jeg mig en kæmpe familie i nærheden. Det er nemlig mad der passer SÅ godt til at være mange, men i aftes var vi bare være os, så der var massere af mad..
Opskrift:
Meatballs:
450 g. Hakket oksekød
1 Løg - Finthakket
1 Fed Hvidløg
1 spsk. Hakket persille
2 spsk. Rasp
½ dl. Mælk
Salt og Peber
Olie
Sauce:
1 spsk. Olie
1 Fed hvidløg
1 Løg
1 ds. Flåede Tomater
1 dl. Vand
1 tsk. Persille
½ tsk. Timian
Salt og Peber
Spaghetti
Raspen opblødes i mælken og røres med resten af ingredienserne, bortset fra olien. Farsen har godt af at stå en halv times tid.
Kødbollerne steges i olien som små frikadeller, til de er næsten færdige.
Løg og hvidløg steges klare i olien. Derefter kommes resten af ingredienserne i og saucen koges i ca. 5 min. før kødbollerne kommes i.
Det hele skal simre mens spaghettien koges efter anvisningen på posen.
Vandet hældes fra og spaghettien kommes over i saucen og røres sammen.
Serveres med parmasan, godt brød og en lækker salat.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar