Jeg får vasket lidt tøj, har hængt nogle billeder op og ellers læser jeg en god bog og hygger i sofaen.
Opskrift:
3 kyllingbryst
Marinade:
1 dl. Ketchup
1 spsk. Brun Farin
1 spsk. Æbleeddike
1 tsk. Chilipulver
1 tsk. Løgpulver
1 tsk. Hvidløgspulver
1 tsk. Røget Paprika
½ tsk. Sennepspulver
½ tsk. Spidskommen
Alle ingredienserne i marinaden blandes sammen og kommes i en skål sammen med kyllingebrystet, som marineres i min. 1 time, meget gerne længere. - Man kan også bruge en færdigkøbt BBQ-marinade hvis det skal gå hurtigt.
Kyllingen, marinaden og 2 dl. vand kommes i en gryde og koger uden låg til kyllingen er mør, ca. 20 min.
Kyllingen rives med to gafler, saucen/marinaden hældes over og det kommes i en ciabattabolle(jeg brugte denne opskrift) og serveres med patatas bravas og aioli.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar