Chermoula:
1 håndfuld Koriander - jeg brugte stilke og det hele
2 håndfulde Persille
1 tsk. Salt
1 tsk. Kommenfrø
½ tsk. Sød Paprika
½ tsk. Røget Paprika
1 lille Chili
Saften fra 1 Citron
1 dl. Olivenolie
2 Kyllingebryster
Bulgursalat:
2 dl. Bulgur
1spsk. Smør
3 dl. Kogende vand
2 Bouillionterninger
Sukkerærter
Grønne asparges
Forårsløg
Peberfrugt
Fine ærter
1/8 Galia Melon
Dild
Saften fra 1 citron
Olivenolie
Alle krydderierne til chermoulaen blendes til en ensartet masse og kommes i en skål sammen med kyllingebrysterne. Det trækker i køleskabet i ca. 1 time mens salaten laves.
Smørret smeltes i en gryde og når det syder kommes bulguren ved og steger ved kraftig varme og under omrøring i ca. 1 min. inden kogende vand og bouillionterninger kommes ved.
Bulguren skal nu koge ved laveste varme i ca. 20 min..
Alle grøntsagerne skæres i stykker efter behov og blandes med den afkølede bulgur, hakket dild, olie og citronsaft.
Kyllingebrysterne steges ved svag varme i ca. 10 min. hver side eller til de er gennemstegt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar