Jeg startede med at plukke 2 babyauberginer og alle de tomater der var klar i drivhuset. |
Så svitsede jeg røget skinke i den store sorte gryde, da hele retten laves i én gryde. |
Derefter kom jeg kyllingeinderfilét ned til skinken. |
De små fine løg pillede jeg og skar bunden af, en rød peber skar jeg i store tern, tomaterne blev vasket og auberginen blev skåret i tern på 1½ - 2 cm. på hver side.
|
De grove grøntsager smides ned til kødet og brunes kort af.
|
Der hældes ca. 1 liter vand på, lige før kartoflerne kommes i. |
Kartoflerne kommes på og det hele krydres med salt og peber og koges til kartoflerne er møre. |
Lige inden kartoflerne er klar skal porrer og bønner i gryden og det koges kort(et par minutter) med.. |
Spises med et lækkert brød. |
Opskrift:
150 g. røget skinke i tern - Bacon kan også bruges.
400 g. kylling uden ben og skind, jeg brugte inderfilét denne gang
1 rød peberfrugt
6-7 hele små løg eller 2-3 almindelige hvide løg(skåret i kvarte)
15-20 cherrytomater(eller tilsvarende store tomater)
3 små auberginer eller 1 stor
7-8 store kartofler
1 l. vand(måske mere)
1 terning kullingebouillion
1 porrer
150 g. grønne bønner
salt og peber
Det gode med den her ret, er at man kan bruge grøntsager, alt efter sæson.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar