torsdag den 31. juli 2014

Spicy Mongolian Beef

Vi har i dag fået en lækker ny, for os, asiatisk ret, nemlig Spicy Mongolian Beef med nudler.




Opskrift:

300 g. Oksekød i tynde skiver - Jeg brugte tyndstegsbøffer
2 Peberfrugter i tynde skiver
2 Jalapeños - grønne
1 spsk. Majsstivelse
2 spsk. Hoisin Sauce
2 spsk. Soya
2 spsk. Brun Farin
2 tsk. jordnøddeolie
1 1/4 dl. Hønsebullion 

2 + 2 spsk. olie til stegning

Nudler eller ris

Majsstivelse, hoisin sauce, soya, brun farin, jordnøddeolie og hønsebullion røres sammen i en skål. 

Oksekødet brunes i 2 spsk. olie på en meget varm pande, derefter kommes det i en skål og stilles til side. 

Det sidste olie kommes på og jalapeños - i skiver - og peberfrugt steges ved lav varme til de begynder og blive bløde. 

Når både peberfrugt og jalapeños er blevet bløde, kommes kød og saucen ved. Det koges kort op under omrøring og serveres med enten ris eller nudler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar