Vi har fået Cordon Bleu, det er altså godt.. Mmm.. Til tilbehør fik vi frisk pasta m. røget skinke, basilikum og fløde.. Det var dejligt..
Opskrift:
2 Kyllinge brystfiléter
2 stk. Skinke eller Hamburgerryg
1 stk. Ost
1 Æg
½ dl. Mælk
1 dl. Rasp
Margerine eller olie
250 g. Grov frisk Pasta
1 dl. Madlavningsfløde
100 g. Røget Skinke i tern(eller bacon) - ristet på en pande
1 Håndfuld Frisk Basilikum
Salt og Peber
En skive skinke eller hamburgerryg kommes rundt om en ½ skive ost.
Kyllingefiléterne skæres op i den ene side, så der er plads til at komme skinke og ost ind i filéten.
Æg og mælk røres sammen, salt, peber og rasp røres sammen.
Den fyldte kyllingebrystfilét vendes først i æggemassen, derefter i raspen. Så skal filéten steges i olie eller margerine ved lav varme. Indtil kyllingen er gennemstegt.
Pastaen koges efter anvisningen. Vandet hældes fra og pastaen kommes i en skål. Madlavningsfløde, skinke i tern, salt, peber og basilikum kommes i og det hele vendes sammen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar