onsdag den 6. november 2013

Hjemmelavede forårsruller med Kylling

I aften har vi fået de lækreste hjemmelavede forårsruller med kylling og massere af grøntsager. 
Det er altså noget helt andet end Daloon fra frost. Jeg har tidligere lavet disse med hvidkål, svinekød og bønnespirer, men i dag havde vi lyst til kylling.





Opskrift:

1 spsk. Olie
1 spsk. Karrypasta(den du bedst kan lide)
300 g. Kyllingebryst i små tern
250 g. Champignon i små tern
180 g. Gulerødder i tynde strimler
½ STOR Porre i tynde strimler
1 Peberfrugt i tynde strimler
½ pakke Spring Roll Pastry(15 stk)

Varm en pande med olie og karrypasta og steg kyllingebryst og champignon til kyllingen er næsten gennemstegt. 
Så kommes gulerødderne på og steges med til de er møre. Blandingen kommes i en sigte og drypper af, den skal være så tør som muligt. 
Når blandingen har dryppet af, blandes de friske grøntsager i og forårsrullerne rulles, som vist på billedet neden for. Jeg har fundet ud af at det virker bedst hvis man ruller dem lidt stramt.

Så mangler de kun at blive stegt enten i ovnen ved 200 grader i 12-15 min., i frituren i nogle minutter til de er lysebrune eller på en pande med godt med olie.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar