onsdag den 6. november 2013

Tikka Masala

Tikka Masala er en skøn kyllingeret, den stammer oprindeligt fra Indien. Men på et tidspunkt kom den til England og derovre, som her hjemme, ville man gerne have sauce til sin mad, derfor lavede en smart inder en udgave med tomatsauce til. Det er den vi også kender herhjemmefra.



Opskrift - Tikka Masala:

400 g. Kyllingebryst i store tern
2 spsk. Tikka Masala Karry Pasta(Jeg bruger den fra Pataks)
1 dl. græsk yoghurt
Kyllingen marineres i yoghurt og karry i min. 2-3 timer.

1 spsk. Olie
2 spsk. Tikka Masala Pasta
2 Løg i skiver
1 ds. Flåede tomater i tern
1 dl. vand(eller hønsebouillion)

Olie og Tikka Masala pastaen kommes på en varm pande sammen med løgene. Når løget er steg blødt kommes kyllingen på.
Når den er blevet fast kommes de flåede tomater og vandet på. 
Det hele skal simre i omkring 30 min.

Jeg plejer at servere ris, naan og raita




6 kommentarer:

  1. Uhm ser fantastisk lækkert ud, men hvor kan vi der bor i Skagen købe det der pasta?

    SvarSlet
  2. Måske i Super best eller Brugsen? Ellers kan moar købe det i Føtex når hun kommer til Frederikshavn.. :)

    SvarSlet
  3. Haha, hvor skægt, fik akkurat samme ret for et par uger siden - det smager bare skønt, elsker raitaen til den spicy kylling.

    - Anne

    SvarSlet
  4. Ja, det er nemlig sååå lækkert.. :)

    SvarSlet
  5. mmmmm Tikka Masala er en af mine livretter ;)

    SvarSlet