tirsdag den 16. september 2014

Albondigas

I aftes fik vi Albondigas med Patatas Bravas.. Det er simpelthen så lækkert :) Nogen gange, som i aftes, spiser vi det på dansk manér, altså Kartofler med kødboller og sauce. Andre gange laver jeg bare en halv portion af hver og så får vi lækkert brød, Serrano skinke, Lomo, chorizo, aioli osv. dertil :)




Opskrift:

Kødboller:
500 g. Hakket oksekød
1 finthakket Løg
1 tsk. Paprika
1 skive tørt brød
2 spsk. Mælk
2 tsk. Rasp
1 Æg
Timian
Persille
Salt og Peber
2 spsk. Olivenolie

Sauce:
1 finthakket Løg
1 fed Hvidløg
1 Gulerod - små tern
1 spsk. Olivenolie
1 ds. Flåede tomater
2 dl. Oksebouillon 

Brødet opblødes i mælken. Alle ingredienser til kødbollerne røres sammen og stilles på køl i min. 30. minutter inden de steges som små frikadeller.

Imens farsen hviler laves saucen. Løg, hvidløg og gulerod brunes i olien inden flåede tomater og oksebouillon hældes ved.

Når kødbollerne er stegt kommes de i saucen og det hele koges i ca. 10 min.

Server som tapas med lækkert brød( f.eks. Ciabattabrød), aiolipatatas bravas eller andre tapas retter.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar