Opskrift:
1 spsk. Olivenolie
500 g. Kyllingebryst i tynde skiver
2 Løg i tynde skiver
2 ds. Flåede tomater
1 spsk. Tomatpuré
1 dl. Vand
Syltede Jalapenõs
1 tsk. Chilisauce
1 dl. Vand
Syltede Jalapenõs
1 tsk. Chilisauce
Hvid sauce:
2 spsk. Margarine
2 spsk. Hvedemel
2 dl. Mælk
Vand
8-10 Tortillas
300 g. Revet ost
De strimlede kyllingbrystfiléter brunes på panden sammen med løg. Tomater, tomatpuré og vand kommes i panden. Jalapenõs hakkes i små stykker og tilsættes sammen med chilisaucen. Det hele koges godt sammen mens den hvide sauce laves.
Margarinen smeltes i en gryde og mel piskes i. Mælken røres i under omrøring, når al mælken er pisket i fortsættes der med vand indtil den ønskede konsistens er opnået, den skal være en smule tyk.
Lasagnen samles i lag som en almindelig lasagne, men med tortillas i stedet for pastaplader. Der sluttes af med et lags sauce og så drysses osten over.
- Jeg plejer at samle kyllingesaucen med den hvide sauce, det er lidt lettere.
Det hele bages i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min. eller indtil osten er smeltet og lysebrun.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar