mandag den 3. februar 2014

Chicken Kiev

Den anden dag fik vi chicken Kiev, det var så lækkert.. 




Opskrift:
2 Kyllingebryst
Friske eller frosne krydderurter - Jeg brugte dild og persille
Skal af en halv citron
50 g. Smør
1½ dl. Hvedemel
1 Æg
2 dl. Rasp
2 spsk. Ristede løg
Salt og Peber
Olie

Smør, krydderurter, citronskal, smør og salt og peber blandes.
En kniv med et tyndt blad(evt. en filétkniv) kommes ind i den tykke ende af brystet, og der skæres en lomme med kun en lille åbning i den ene ende. 
Kryddersmørret kommes ind i kyllingebrystet og der lukkes med en tandstik eller en kødnål. 
Så vendes kyllingen i mel med salt og peber, derefter sammenpisket æg og til sidst skal det vendes i rasp der er blendet med ristede løg. 
Det hele steges ved middelvarme i godt med olie (dvs. ca. 1½-2 cm.) - i ca. 5 minutter på hver side.

Vi spiste den lækre kylling med småkartofler i ovnen med groft salt og en grøn ratatouille..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar