tirsdag den 6. oktober 2015

Hot Sauces anno 2015

Så er årets produktion af hot sauces gået i gang, og de bliver fantastiske hvis jeg selv skal sige det.. 😊

Carrot Juice

2 ferskner
1 Lime - saften
2 dl. Æblejuice
10 chilier -hot carrot
1/2 tsk. Salt
1/2 dl. Vand

Det hele skæres i mindre stykker og koges under låg i 10 min. 
Det hele blendes og koges yderligere 10 min. 

En flaske skylles i kogende vand og derefter i atamon.
Opbevares i køleskabet.

Devil's Taste

6 små gulerødder
6 små gule, meget stærke chilier - der stod habanero på planten, men det er det i hvertfald ikke
1/2 Løg
200 ml. Eddike
100 ml. Vand
1 tsk. Salt

Det hele skæres i mindre stykker og koges uden låg i 20 min.
Det hele blendes grundigt og koges yderligere 10 min. 

En flaske skylles i kogende vand og derefter i atamon.
Opbevares i køleskabet. 

Scottish 

10 Scotch Bonnet
2 Ferskner
1/2 Løg
200 ml. Eddike
50 ml. Vand
1 tsk. Salt

Det hele skæres i mindre stykker og koges uden låg i 10 min.
Det hele blendes grundigt og koges yderligere 10 min. 

En flaske skylles i kogende vand og derefter i atamon.
Opbevares i køleskabet. 


1 kommentar:

  1. God måde at lave hot Sauces på, det må vi prøve en dag efter jul :-)
    Vi ønsker en glædelig juletid med god mad og masser af stemning :-)
    Maria & Tina
    "En verden af kunst
    www.mariahoffbeck.blogspot.com

    SvarSlet